Podcast


Du kan lyssna på de senaste 20 avsnitten i spelaren ovan, eller ännu bättre prenumerera på podden i valfri spelare nedan:

Prenumerera iTunes (passar bra om du har en iPhone eller Mac till exempel)

Prenumerera på RSS (passar bra för de flesta podcast appar)

Google Podcasts (passar utmärkt om du använder Googles app)

Lyssna på Spotify (passar alla som använder Spotify för att lyssna på poddar)

Eller sök efter "Svartlingcast" i valfri podcast app och lägg till den. Du kan både streama (strömma) avsnitten, eller ladda ner dem.

Lite info:

Jag har äntligen min egen svenska podcast kallad Svartlingcast - den svenska podden! Denna podd handlar om Teknik, Prylar, Apple, Google, Samsung, Android. Men också om andra saker som jag gillar, som t ex. böcker, filmer och livet!

Avsnitten är mellan 6-15 minuter långa, och skapas helt och hållet på min mobiltelefon. Allt från ljudinspelning, ljudredigering, uppladdning och publicering. Oftast använder jag mig av en Shure Motiv MV5 mikrofon, som jag pluggar in i mobilen genom USB Type-C porten. Men ibland så använder jag bara den inbyggda mikrofonen i själva mobiltelefonen. Jag använder Android appen WaveEditor för att spela in och redigera podcasten.

Podcasten finns på iTunes (och det vore hemskt snällt om du kunde ge den en recension där) och som vanlig RSS Feed för er som vill lägga till podden manuellt i andra appar. Det går också att söka efter den i de flesta appar och podcast tjänster. Den finns också nu på Spotify!!

Du kan också skicka feedback, tips eller frågor till stefan@svartling.net

Och självklart så finns podden Svartlingcast också hos den podcast tjänst jag använder.

Stöd mig genom att prenumerera tack!

Prenumerera iTunes | Prenumerera på RSS | Google Podcasts | Följ på Spotify!
(eller sök efter Svartlingcast i valfri podcast app)