Svartlingcast - Task Management och GTD på iOS och lite om IntegritetI detta avsnitt av Svartlingcast, så pratar jag om Task Management och GTD på iOS, och att jag valde Things istället för Omnifocus. Jag pratar också lite om Integritet och att jag påbörjat mitt projekt med att sluta använda Google och få tillbaka min integritet. Hårda fakta med det är första steget man måste ta då är att byta från Android till iPhone.

Länkar:

videos.svartling.net - min Youtube kanal

Mer info om Things 3

Mer info om Omnifocus

Mer info om Task Managment

Mer info om Getting Things DonePrenumerera iTunes(passar bra om du har en iPhone eller Mac till exempel)Prenumerera på RSS(passar bra för de flesta podcast appar)Google Podcasts(passar utmärkt om du använder Googles app)Lyssna på Spotify(passar alla som använder Spotify för att lyssna på poddar)Eller sök efter "Svartlingcast" i valfri podcast app och lägg till den. Du kan både streama (strömma) avsnitten, eller ladda ner dem.

Kommentarer