Svartlingcast - Apptips!!I detta avsnitt av Svartlingcast, så pratar jag om vilka appar jag använder just nu på min iPhone XS Max. Jag pratar även om mitt Apple läderfodral som åldras fint :) Prenumerera gratis: https://stefan.svartling.net/p/podcast.html

Länkar:

Mitt Apple läderfodral

Mer info om Castro Podcasts

Mer info om Infuse iOS app

Mer info om Kybook 3

Mer info om Things iOS app

Mer info om Tweetbot

Mer info om Plex
Prenumerera iTunes(passar bra om du har en iPhone eller Mac till exempel)Prenumerera på RSS(passar bra för de flesta podcast appar)Google Podcasts(passar utmärkt om du använder Googles app)Lyssna på Spotify(passar alla som använder Spotify för att lyssna på poddar)Eller sök efter "Svartlingcast" i valfri podcast app och lägg till den. Du kan både streama (strömma) avsnitten, eller ladda ner dem.

Kommentarer