Svartlingcast: iPhone Xs Max skulle kunna bli den sista telefonen jag köperI detta avsnitt av min svenska podd kallad Svarlingcast, så pratar jag om en idé som jag fick när jag hämtade ut min nya Mercedes. Bilförsäljaren hade nämligen då endast en Apple Watch Series 3 och Apple Airpods att svara och prata i telefon med. Lyssna på detta avsnitt så får ni höra vad jag fick för idé.

Länkar:

Mer info om Apple Watch Series 4

Mer info om iPhone Xs Max

Mer info om Apple AirPods

Min video på min nya Mercedes A-Klass

Prenumerera iTunes(passar bra om du har en iPhone eller Mac till exempel)

Prenumerera på RSS(passar bra för de flesta podcast appar)

Google Podcasts(passar utmärkt om du använder Googles app)

Lyssna på Spotify(passar alla som använder Spotify för att lyssna på poddar)

Eller sök efter "Svartlingcast" i valfri podcast app och lägg till den. Du kan både streama (strömma) avsnitten, eller ladda ner dem.

Kommentarer