Svartlingcast - En anledning till att jag skaffar en iPhone igen är att jag vill ha tillbaka min integritetI detta avsnitt av min svenska podd Svartlingcast, så pratar jag om att jag hämtat ut min nya Mercedes Benz A-Klass, och att jag är en av de första i sverige med den senaste modellen. Jag pratar också om att en av anledningarna att jag tänker köpa iPhone Xs Plus är att jag tänker försöka sluta använda Google tjänster och få tillbaka min integritet. Som ett experiment liksom.

Länkar:

Mer info om Nya Mercedes Benz A-Klass

Mer info om iPhone Xs Plus

Mer info om Integritet

Min Apple grupp (Community)Prenumerera iTunes(passar bra om du har en iPhone eller Mac till exempel)

Prenumerera på RSS(passar bra för de flesta podcast appar)

Google Podcasts(passar utmärkt om du använder Googles app)

Lyssna på Spotify(passar alla som använder Spotify för att lyssna på poddar)

Eller sök efter "Svartlingcast" i valfri podcast app och lägg till den. Du kan både streama (strömma) avsnitten, eller ladda ner dem.

Kommentarer