Svartlingcast - min nya Mac Studio SetupI detta avsnitt av min svenska podd kallad Svartlingcast, så pratar jag om ett roligt projekt jag har sysslat med de närmaste dagarna. Jag har nämligen gjort i ordning min gamla Macbook Air från 2012 som jag har kopplat ihop med en 27 tums monitor. Dessutom så har jag köpt ett Apple Magic Keyboard 2 och Apple Magic Trackpad 2 för att använda till denna nya Studio setup. Lyssna på detta avsnitt för att höra alla detaljer.Avsnittslänkar:

Mer info om Macbook Air 2012

Mer info om Mac OS High Sierra

Mer info om HP 27es monitor

Mer info om Apple Magic Keyboard 2

Mer info om Apple Magic Trackpad 2

Unboxing av Apple Magic Keyboard 2

Unboxing av Apple Magic Trackpad 2

Mer info om Shure Motiv MV5

Mer info om Logitech HD Pro Webcam C920


Prenumerera iTunes (passar bra om du har en iPhone eller Mac till exempel)

Prenumerera på RSS (passar bra för de flesta podcast appar)

Google Podcasts (passar utmärkt om du använder Googles app)

Lyssna på Spotify (passar alla som använder Spotify för att lyssna på poddar)

Eller sök efter "Svartlingcast" i valfri podcast app och lägg till den. Du kan både streama (strömma) avsnitten, eller ladda ner dem.

Kommentarer