Svartlingcast - Jag har pysslat och planerat för att köpa en iPhone igenI detta avsnitt av Svartlingcast så pratar jag om att jag har rotat fram min gamla iPhone 5s för att göra i ordning den och testa allt jag vill skall fungera på en iPhone. Så att jag kan göra allt jag gör på min Samsung Galaxy S8+ även på en iPhone. Allt för att förbereda mig på att köpa iPhone X Plus när den släpps i år. Jag använder faktiskt min iPhone 5s just nu som min huvudtelefon för att verkligen kunna se om jag klarar mig med en iPhone. Mitt intressa för detta är så stort att jag till och med har börjat snegla på iPad Pro och Apple Watch igen.. Lyssna på detta avsnitt för alla detaljer.

Länkar:

Mer info om iPhone 5s

Mer info om iPhone X Plus

Mer info om iPad Pro

Mer info om Apple Watch

Min Apple Community (grupp)Prenumerera iTunes (passar bra om du har en iPhone eller Mac till exempel)

Prenumerera på RSS (passar bra för de flesta podcast appar)

Google Podcasts (passar utmärkt om du använder Googles app)

Lyssna på Spotify (passar alla som använder Spotify för att lyssna på poddar)

Eller sök efter "Svartlingcast" i valfri podcast app och lägg till den. Du kan både streama (strömma) avsnitten, eller ladda ner dem.

Kommentarer