Svartlingcast - döda myten om IT-dumma föräldrar!I detta avsnitt av min svenska podd kallad Svartlingcast, så pratar jag om att min pappa fått en Stroke och ligger på sjukhus, och jag pratar om att jag skall få en ny Mercedes imorgon torsdag (när detta spelades in var det onsdag), jag pratar också om att jag knappt kan vänta på att Apple skall presentera deras nya iPhones (tre stycken i år), och jag pratar om den nya iPad Pro's med nya skärmstorlekar eller mindre fysiska storlekar, och till sist så pratar jag om myten om IT-dumma föräldrar som man ser överallt i filmer, tv, böcker och artiklar. Den stämmer inte. Mer info: https://stefan.svartling.net/p/sok.html#gsc.q=IT-dumma+föräldrar

Länkar:

Mer info om iPhone Xs

Mer info om iPhone Xs Plus

Mer info om iPad Pro 2018

Min video om iPad Pro 2018

Mer info om IT-dumma föräldrar


Prenumerera iTunes(passar bra om du har en iPhone eller Mac till exempel)

Prenumerera på RSS(passar bra för de flesta podcast appar)

Google Podcasts(passar utmärkt om du använder Googles app)

Lyssna på Spotify(passar alla som använder Spotify för att lyssna på poddar)

Eller sök efter "Svartlingcast" i valfri podcast app och lägg till den. Du kan både streama (strömma) avsnitten, eller ladda ner dem.

Kommentarer