Svartlingcast: Samsung Galaxy S10 släpps i 3 storlekar


Prenumerera iTunes | Prenumerera på RSS | Google Podcasts | Följ på Spotify!
(eller sök efter Svartlingcast i valfri podcast app)

Detta avsnitt av min svenska podcast kallad Svartlingcast, är lite av en uppföljning till det senaste avsnittet (En resa med tappad mobil), där jag velade om jag skall köpa Samsung Galaxy Note 9 nästa månad när den släpps eftersom jag har tappat min Samsung Galaxy S8+ rätt ner i betongen på en semester trip vi gjorde nyligen. Men nu har jag fått höra att Samsung tänker släppa Galaxy S10 i tre olika storlekar: 5,8, 6,1 och 6,4/6,5 tum (ja, jag vet att det är samma som Apple tänker göra med iPhone i år). Dessutom så kommer den att ha fingeravtrycksläsaren under skärmen (och det blir före Apple gör samma sak). Detta försvårar mitt beslut ännu mer... Skall jag vänta till April nästa år? Håller min Samsung Galaxy S8+ så länge? Lyssna på detta avsnitt för att höra alla detaljer!

Avsnittets länkar:

Ming-Chi Kuo

Samsung Galaxy S10

En resa med tappad mobil

Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy S8+
Kommentarer