Svartlingcast: Om podcasting och hur jag gör


Prenumerera iTunes | Prenumerera på RSS | Google Podcasts | Följ på Spotify!

(eller sök efter Svartlingcast i valfri podcast app)
I detta avsnitt av Svartlincast så pratar jag om podcasting, min podcast satsning och hur jag gör mina podcasts. Jag gör mina poddar helt och hållet på min mobiltelefon. Jag spelar in, redigerar, publicerar och sprider mina poddavsnitt helt och hållet på min mobiltelefon. I bland så använder jag en Shure Motiv MV5 mikrofon som jag pluggar in i mobilen. Ibland använder jag bara den inbyggda mikrofonen. Jag använder appen WaveEditor för inspelning och redigering. Sprid sidan podd.svartling.net för att fler skall kunna prenumerera. Tack.Avsnittets länkar:

Podcasting vad är det?

Podbean

Shure Motiv MV5 mikrofon

WaveEditor Android App

podd.svartling.net

Kommentarer