Svartlingcast: En resa med tappad mobil

Prenumerera iTunes | Prenumerera på RSS | Google Podcasts | Följ på Spotify!

I detta avsnitt av Svartlingcast så pratar jag om en underbar 5 dagars semester trip vi gjorde i södra sverige, och om en tråkig sak som hände under den resan :(

Vi reste ner till Karlshamn för att gå på Sour Funky Festival (Surölsfestival), som var på Eriksbergs Vilt och Natur. Helt underbart ställe. Det kom några lokala bryggerier från sverige, men också en hel del från utlandet, Belgien, Nederländerna, Tyskland och Italien. Brekeriet som jag tycker gör bäst suröl i sverige var lite tråkiga och stod mest och gäspade, men PsychoPipes, Jackdaw Brewery och Klackabacken överasskade.

Sedan åkte vi vidare till Ales Stenar. Också ett underbart ställe. Helt fantastiskt att få ha sett och upplevt det stället. Vi åt lunch där på kanten. En otrolig utsikt över östersjön horisonten. Dessutom så var det några gliders/fallskärmshoppare där som hoppade från kanten samtidigt.

Efter det så åkte vi till Lund där vi åt på en underbar italiensk restaurang som hette Stäket. De hade helt fantastiskt god italiensk mat och italiensk rött vin. Detta ställe var värt hela Lund resan och boendet där.

Efter det så åkte vi till Jönköping som är en riktigt härlig stad på sommaren. Det är många som inte vet att man måste gå över järnvägen för att komma till Piren området dock. Det är där allt händer. Det får man inte missa när man är i Jönköping. Det är ett helt underbart ställe att vara på. Många härliga restauranger som ligger precis intill Vättern. Vi valde Bryggeriet som hade en uteservering som låg typ 40 centimeter från vattnet! Underbart god röding med gott italienskt vin till. Hotellrummet på Elite Hotell hade ingen Air conditioning dock, så det var olidligt varmt att sova där med 30 grader i skuggan...

Under denna resa så råkade jag tappa min Samsung Galaxy S8+ rätt ner i betongen! Så nu funderar jag på att köpa den kommande Samsung Galaxy Note 9. Lyssna på detta avsnitt för alla utförliga detaljer!!!


Kommentarer