Svartlingcast: Apple Airport Extreme Router ersatt med Google WiFi Mesh SystemHej! I detta avsnitt av min svenska podcast kallad Svartlingcast så pratar jag om att jag har ersatt min gamla trogna Apple Airport Extreme Router, med en suveränt, fräscht Google WiFi Mesh System med tre enheter. Lyssna och hör alla detaljer om hur lätt det var att byta och hur bra allting är :)

Avsnittets länkar:

Mer info om Google WiFi Mesh System

Mer info om Apple Airport Extreme Router

Min YouTube video med uppackningen av Google Wifi Mesh System
Prenumerera iTunes (passar bra om du har en iPhone eller Mac till exempel)

Prenumerera på RSS (passar bra för de flesta podcast appar)

Google Podcasts (passar utmärkt om du använder Googles app)

Lyssna på Spotify (passar alla som använder Spotify för att lyssna på poddar)

Eller sök efter "Svartlingcast" i valfri podcast app och lägg till den. Du kan både streama (strömma) avsnitten, eller ladda ner dem.

Kommentarer