Jag velar om jag skall köpa Samsung Galaxy Note 9 eller inte när den släpps

Jag har använt min Samsung Galaxy S8+ mobiltelefon sedan den släpptes förra året och absolut älskar den! Det är den bästa telefon jag någonsin köpt. Den har så bra så att det är min huvudsakliga dator.

Jag bestämde rätt tidigt att jag inte tänkte köpa den nya Samsung Galaxy S9+ när den släpptes, eftersom det inte var någon direkt större skillnad mellan den och min Galaxy S8+. Det ångrar jag inte.

Nu ar det snart dags för Samsung att slappa Galaxy Note 9, och jag är faktiskt lite osäker om jag verkligen skall köpa den. I alla fall vad jag sett hittils i alla läckor och rykten. Den verkar fortfarande skilja alldeles för lite för att det skall vara värt att uppgradera från min Galaxy S8+.

Jag skulle t ex. önska att skärmen var 6,5 tum och inte bara 6,3 tum som ryktena säger. Min Galaxy S8+ är 6,2 tum, och 6,3 tum är en för liten förändring för min del. Kameran är redan så himla bra i Samsung Galaxy S8+, så en ny bättre kamera i Galaxy Note 9 lockar inte så där jättemycket heller. Samma sak med snabbare processor. Just nu så behöver jag inte snabbare processor än vad Galaxy S8+ har. Mer minne och mer lagring är ju mycket intressant dock. Detsamma med ett större batteri.

Så vi får se ju närmare vi kommer till att Samsung Galaxy Note 9 släpps. Jag har i alla fall inte riktigt bestämt mig ännu.

Vad säger ni? Kommer ni köpa Samsung Galaxy Note 9?

Kommentarer