AirPods måste vara en av Apple's bästa produkter någonsin - till och med till min Samsung Galaxy S8+

Apple's AirPods måste vad den bästa uppfinning Apple någonsin gjort. Jag riktigt älskar dom! Så himla smidiga, så enorma sköna och med ett bra ljud.

Batteritiden är enormt bra tack var de enormt innovativa laddningsasken. Du får totalt 24 timmars lyssningstid. Och det är mycket om du tänker efter. Det innebär att du inte behöver ladda dom på fler dagar.

Och det är så himla smidigt att stoppa ner dom i asken när man inte använder lurarna, och då väldigt snabbt blir de uppladdade efteråt. Så använd asken så ofta du kan.

Och helt otroligt hur snabbt de ansluter till min Samsung Galaxy S8+. Redan första gången när jag skulle para ihop dom med min Android telefon, så gick det så fort att jag inte märkte det först. Bara lyfta på locket på asken och de ansluter. Och när man lägger tillbaka lurarna och stänger locket så kopplar de ifrån. Och de handlar om sekunder. Snabbare än du hinner märka.

På min Samsung Galaxy S8 Plus så fungerar givetvis inte röstkommandon som det gör på iPhone, men det är inget jag saknar. Två duttar med fingret för att pausa och spela räcker för mig. Resten sköter jag från telefonen.

Så även fast jag betala 1700 för dom så tycker jag de är värda varje krona.

En av de bästa produkterna från Apple enligt mig.

Se min video:

Kommentarer