Längtar efter Samsung Galaxy S8+ och DeX Station!

Ok, så då är det bara att vänta då. Hoppas att Samsung Galaxy S8+ släpps den 21 April här i Sverige också. Jag hörde att Samsung DeX Station inte skulle släppas förrän senare dock. Det är ju synd för jag är väldigt intresserad av att testa hur bra det funkar med att docka mobilen och sedan få en desktop dator. För mig är det hur framtiden kommer att se ut. Våra mobiler kommer att vara den enda dator vi behöver.
samsung galaxy s8
Förresten så är det ju redan så för mig :) Jag är ju Post-PC och använder bara min Android mobil (en Nexus 6P för tillfället) som min enda dator. Det fungerar asbra. Så när Samsung Galaxy S8+ släpps här i Sverige så blir det ju bara ännu bättre. Och sedan när DeX släpps så kan jag även använda en större skärm vid behov.
samsung dex
Längtar, längtar!