Vilken otroligt fin och varm dag det var i dag!

Ute på gården
Ute på gården

I dag var det ett otroligt fint väder och mycket varmt. Så vi bestämde oss för att sätta oss ute på gården och sola och slappa hela dagen. Så jag passade på att läsa min bok jag håller på och läser för tillfället. Så skönt och sitta där och bara läsa.

Min nytvättade Mercedes
Min nytvättade Mercedes

Efter att vi hade ätit en lunch ute på gården också, så bestämde jag mig för att åka och tvätta bilen så att den blev fin igen. Adam fick följa med så att han fick övningsköra. Vi tog hamnvägen hem igen så att han fick lite längre sträcka att få övningsköra på.

Efter det så satte jag mig här ute på gården igen för att skriva detta på min Macbook Air. Det är verkligen riktig sommarvärme idag. 18 grader i skuggan!

Det är också fantastiskt hur varmt kaffe kan smaka så gott i solvärmen. Snart dags för en kall öl.

Miller med Limeskiva är gott i värmen
Miller med Limeskiva är gott i värmen

Vi hade ingen Corona eller SOL som är så gott med en limeskiva i när det är varmt ute, så det blev en Miller med Limeskiva i istället. Funkar lika bra.

Min Mac med Final Cut Pro X
Min Mac med Final Cut Pro X

Idag så spelade jag också in en video med en ny pryl jag fått hem för att testa, jag håller på att videoredigera den just nu för att sedan publicera den på min Youtube kanal som vanligt. Fler och fler företag skickar prylar till mig som de vill att jag skall testa. Det är kul tycker jag.

Det känns som lördag idag. Skönt med extra ledigt tack vare Kristi Himmelsfärdsdagen.