Ordnade sig rätt bra till slut

Det blev en tung dag idag med massor av tunga besked och beslut. Sov inte heller så bra i natt angående detta. Personligen klarade jag mig bra men tänker på mina kollegor som kanske inte fick så trevliga besked. Respekt.

Idag så avinstallerade jag en hel del appar och mjukvara som jag inte behöver längre från min gamla 11 tums Macbook Air från 2012. Jag behöver dom inte på grund av mitt nya experiment jag startade i Söndags.

Känns som den blev ännu mer lättkörd och att batteritiden blev bättre.

Min portabla 11 tums Macbook Air
Min portabla 11 tums Macbook Air

Igen, jag är så himla glad över att vara tillbaka på Mac igen. Desto mer jag använder den desto mer märker jag hur mycket jag har saknat den i de två år jag var post-pc och bara använde min iPad och iPhone.

Det känns helt rätt att använda en så liten och portabel enhet som 11 tummaren är, istället för min iPad Air 2.

Och skriva i Ulysses på Macen gör att jag kan blogga mycket snabbare och effektivare än någonsin.

Mycket nöjd.