Känns skönt att vara tillbaka på min gamla 11 tums Macbook Air

Idag gick alla och väntade på varselbeskedet. Även fast det inte är förrän imorgon så märkte man det..

Jag bloggade en artikel. Känns härligt att ha min 11 tums Macbook Air tillbaka som min huvuddator igen! Riktigt härligt. Tejpade laddningskabeln till den idag. Den hade en liten skada på kabeln nära magsafe kontakten. Så nu borde den också hålla minst ett år till.

My 11-inch Macbook Air
My 11-inch Macbook Air

Det innebär förhoppningsvis att jag kan ha min Macbook Air i alla fall ett år till. Så då behöver jag inte köpa den nya 12 tums Macbook i år heller. Min Macbook Air är faktiskt till och med snabbare och mer kraftfull med sin 2 GHz Intel Core i7 och 8GB RAM. Så inget fel på den mer en batteritiden… Tyvärr är det årsmodellen (2012) innan Air fick otrolig batteritid. Så den har bara runt 4 timmar :(

Så vi får se.