Tung dag

Snön tillbaka
Snön tillbaka

Idag på jobbet diskuterade vi döds olyckan inom koncernen igår. Tunga frågor. Tunga ord.

Idag den 28 april kom också snön tillbaka. Svårt i trafiken med sommardäck. Känns också trist att våren liksom försvann igen. Det gröna gräset. De fina blommorna.

Jag har också nu läst ut en riktigt bra bok, Well of ascension av Brandon Sanderson. Det är andra boken i Mistborn trilogin och självklart har jag redan läst den första som hette The Final Empire.

Men nu vill jag vänta innan jag läser den sista i trilogin, Hero of Ages. Så nu har jag väldigt svårt att välja vad jag skall läsa härnäst.

Det står emellan:

Precis efter att man har läst ut en bra bok är det alltid så svårt att välja en ny tycker jag.

Sedan måste jag berätta att sedan jag la in Read och Write som varsin daglig uppgift i mitt Task Management system (Todoist), så har mitt liv verkligen förändrats. Det innebär att jag måste både läsa och skriva (som jag gör nu) varje dag. Jag har verkligen märkt att jag både mår bättre av det och blir mer produktiv. Ett stort lyft för mig personligen.

Och så kan jag väl avsluta med att säga att jag tänker använda denna blogg för mer personliga inlägg som typ detta, och min huvudsite på Svartling.net som är på engelska för mina mer teknikbaserade inlägg.

Inläggen på denna blogg kan ibland bli väldigt korta och ibland långa. Det beror lite på vad jag varit med om och hur mycket tid jag har.

Vi får se om ni kommer gilla det eller inte, men oavsett vad ni tycker så kommer det var som terapi för mig att få skriva av mig mina tankar. Att tömma huvudet ner i en blogg.

Uppdatering: Jag hann blogga ett inlägg på min engelska blogg också idag innan dagen var över. Inlägget handlade om den enda bra Markdown text editor för Windows 10: WriteMonkey