Svartlingcast 013 - det är inte i:et i namnet som gör det

Nu finns ett nytt avsnitt i min svenska podcast kallad Svartlingcast - den svenska podden att ladda ned! I detta avsnitt så pratar jag om att det ser ut som Apple tar bort i:et i deras produkter, att iPad Air 2 har mycket bra högtalare, att Google kan bli en bra köpare av twitter, mitt Apple community, nya iPhone rykten och appen Hooks. Hoppas ni gillar detta avsnitt!

Podcasten finns på iTunes (och det vore hemskt snällt om ni kunde ge den en recension där), på acast och som vanlig RSS Feed för er som vill lägga till podcasten manuellt.

Stöd mig genom att prenumerera tack! Vill ni bli en sponsor, kontakta mig. Läs mer här.

Avsnittsprotokoll

Här kan ni lyssna på detta avsnitt direkt på sidan:


Prenumerera på min svenska podcast: svartlingcast - Stefan Svartling's tankar och visioner om prylar och teknik

Prenumerera & ladda ner avsnitten via iTunes eller acast!

Här är RSS feeden där du också kan ladda ner avsnitten, om du hellre vill eller behöver prenumerera på podcasten manuellt i din favorit podcastspelare.