Svartlingcast 011 - efter WWDC och vad jag tyckte om det

Nu finns ett nytt avsnitt i min svenska podcast kallad Svartlingcast - den svenska podden att ladda ned! Denna gång så handlar podden om vad Apple presenterade på WWDC och vad jag tyckte om det och själva presentationen. De presenterade iOS 9, OS X 10.11 el Capitan, watchOS 2, iPad multitasking och nya musik streaming tjänsten Apple Music. Och det här är nog den första Apple keynote jag sett som jag tyckte var lite tråkig. Hoppas ni gillar detta avsnitt!

Podcasten finns på iTunes (och det vore hemskt snällt om ni kunde ge den en recension där), på acast och som vanlig RSS Feed för er som vill lägga till podcasten manuellt.

Stöd mig genom att prenumerera tack! Vill ni bli en sponsor, kontakta mig. Läs mer här.

Avsnittsprotokoll

  • iOS 9
  • iPad multitasking, split view och slide over
  • nya tangentbordet och funktionen som gör att man kan använda skärmen som en touchpad och styra cursorn som en muspekare
  • nya Siri och Apples intelligence med sökfunktionen och proactive funktion.
  • OS X 10.11 el Capitan
  • watchOS 2
  • Apple Music
  • Feedback

Här kan du lyssna på detta avsnitt direkt på denna sida:


Prenumerera på min svenska podcast: svartlingcast - Stefan Svartling's tankar och visioner om prylar och teknik

Prenumerera & ladda ner avsnitten via iTunes eller acast!

Här är RSS feeden där du också kan ladda ner avsnitten, om du hellre vill eller behöver prenumerera på podcasten manuellt i din favorit podcastspelare.