svartlingcast 001 - behöver vi verkligen en iPad Pro när den nya 12 tums Macbook finns?

Detta är mitt premiär avsnitt av min nya svenska podcast kallad svartlingcast - Stefan Svartling's tankar och visioner om prylar och teknik (iTunes). Första avsnittet blev färdigt precis lagom så att du kan lyssna på det när du tar dina joggingturer eller åker och hälsar på farmor på påskledigheten. Det skall bli mycket spännande att göra denna svenska podcast som kommer handla om teknik, prylar och Apple. Men också om hur det är att leva i post-pc eran med endast en iPad och iPhone som dator.

Podcasten finns på iTunes (och det vore hemskt snällt om du kunde ge den en recension där) och som vanlig RSS Feed för er som vill lägga till podcasten manuellt. Den finns också för direktspelning direkt i din webbläsare.

Stöd mig genom att prenumerera tack! Vill ni bli en sponsor, kontakta mig.

Anteckningar från detta avsnitt:

  • Presenterar mig själv och varför jag vill starta en podcast
  • Beskriver vad denna podcast kommer handla om (teknik, prylar, Apple och post-pc eran)
  • Beskriver hur jag gör den. Mycket enkelt med iOS appen Opinion.
    • Opinion iOS app – Spela in podcasts, redigera
  • Pratar om nya 12 tums Macbook och den beryktade iPad Pro. En iPad Pro med tangentbord är ju exakt samma sak som 12-tums Macbook. Kommer Apple verkligen släppa något sådant?
  • Pratar om nya Apple Watch och om den verkligen är värd att köpa med det höga priset. Vet fortfarande inte om jag personligen kommer köpa den när den väl släpps i Sverige. Coolt med Evernote app dock, Evernote på armen är inte helt fel :)
  • Pratar om det nya ryktet om att Apple skulle släppa en 4-tums iPhone 6c. Hårdvara som en iPhone 5s i plast. Tror själv inte riktigt på ryktet eftersom Apple inte behöver göra en sådan iPhone.
  • Avslutar med att jag vill ha frågor och synpunkter och hur man kan kontakta mig. Vore kul att få lite synpunkter på detta avsnitt. Också frågor som jag kan besvara i kommande avsnitt.

Ladda ner avsnittet och lyssna på det via iTunes!

Här är RSS feeden där du också kan ladda ner detta avsnitt, om du hellre vill eller behöver prenumerera på podcasten manuellt i din favorit podcastspelare.

Eller om du hellre vill lyssna på avsnittet direkt i din webbläsare kan du göra det här.