Mina tankar om Apple Watch

Här är en video med mina tankar om Apple Watch. Om den är värd att köpa eller inte, om jag planerar att köpa den, och om coola appar som släpps för Apple Watch. Titta på den!

Personligen är jag fortfarande lite osäker om Apple Watch är värd att köpa när den väl släpps i Sverige. Vet inte om fördelarna täcker upp det höga priset. Men appar som Evernote för Apple Watch gör mig väldigt sugen. Skulle vara intressant att testa hur stor nytta en klocka kan ge jämfört att ta upp sin iPhone ur fickan för att göra samma sak.

En bra sak är ju att det kan räkna dina steg och andra aktiviteter utan att du har med dig din iPhone. Man kan också lyssna på musik som man har lagrad på det 8GB stora minnet i klockan. Så man kan göra vissa saker utan att ha sin iPhone med sig. Det är bra.

Om jag köper en Apple Watch så blir det i så fall den billigast möjliga, men jag vill inte ha den lilla modellen så det får bli den billigaste av den största.

Källa är min svenska podcast: iTunes eller RSS Feed (om ni hellre vill lägga till den manuellt). Läs mer om det första avsnittet här.