Opinion är en mycket intressant app för att spela in podcasts och annan Audio på din iPhone

Denna app ser väldigt användbar ut för mig när jag spelar in Audio för mina videos. Jag gör det ofta i mindre klipp lite då och då och sedan sätter ihop det till en enda lång video Show. Så denna app Opinion är ju precis som gjord för det.

Det enda som jag inte gillar är att du inte kan ha flera projekt igång samtidigt. Hoppas också att man kan Airdrop till iMovie direkt som andra Audio Recorder apps kan.

Skall prova den och se hur bra den är innan jag gör en in-app-purchase.

Tap the ‘record’ button and your audio is saved in a chunk that you can then trim with a simple scissor tool. Re-ordering sections of the podcast is as simple as dragging them with your finger. Once you’re done, you can share your audio straight to SoundCloud or via email, Airdrop or iMessage.

Via Opinion is a fun, simple way to record podcasts on your iPhone - The Next Web

Kommentarer