Tangentbordet Minuum för iOS släpps med stöd för svenska

Minuum, en av mina favorit tredje-parts tangentbord för iOS (iPhone), släpps snart med stöd för svenska. Det var en sak jag önskade mig när jag pratade med utvecklarna och nu har de skickat in en uppdatering med stöd för svenska till Apple för granskning. Så det skall bli spännande att testa Minuum på svenska.

Det andra jag önskade mig var en iPad version, men tyvärr verkar det dröja enligt en av utvecklarna jag pratade med idag.

The future of Minuum: Where we’re headed | Minuum Keyboard

Our most-requested feature, by far, has been for international language support. With our iPhone keyboard fully up and running, we’re finally ready to release our next major set of language packs: our family of 14 language packs now includes beta versions of Swedish, Polish, Turkish, Czech, Portuguese (EU) and English (UK), now available for Android users, and available on iPhone in our upcoming update.

Här är en video där jag visar och pratar om hur bra jag tycker Minuum är:

Kommentarer