Vad jag tyckte om Sony's IFA 2013 event

Sony gjorde ett mycket intressant och bra framträdande på IFA 2013 i Berlin, de presenterade en hel del intressanta prylar, t ex. nya Sony Xperia Z1 (kodnamn Honami), enligt mig är det den bästa telefonen på marknaden nu, och de presenterade också de väldigt innovativa QX10 och QX100, två nya smart lenses, alltså kameralinser som man kan koppla ihop med vilken smartphone som helst, både Android och iPhone. Det gör vilken telefon till en riktigt bra kamera. Mycket smart tycker jag. Sony presenterade också deras Smartwatch 2, men det är inget jag personligen tänker köpa. Däremot har jag bestämt mig nu, jag tänker köpa en vit Xperia Z1, och lite senare Q10 kameran. Priset för Xperia Z1 är 6000 SEK, och QX10 kostar 2000 SEK, QX100 4000 SEK.

Kommentarer