Vad jag tycker om Microsoft Surface 2 och Surface Pro 2

Surface pro 2

Microsoft har presenterat deras nya modeller av Surface 2 och Surface Pro 2, och jag tycker fortfarande inte att de är någonting att ha. Surface 2 som kör på Windows RT har fortfarande inga appar, och Surface Pro 2 är fortfarande för dyr. Jag köper mycket hellre en 11 tums MacBook Air för samma pengar. Den är dessutom smidigare att ha med sig och använda i sängen eller soffan eftersom man kan ställa den på magen eller i knät. Det kan man inte med en Surface, inte ens med den nya Kickstand med två lägen. Den duger fortfarande bara till att använda på ett skrivbord.

Microsoft säger att nya Surface Pro 2, som nu har en Intel Haswell processor, har hela 75% bättre batteritid, och det är bra, för Surface Pro 1 hade en bedrövlig batteritid...

Priset för en Surface Pro hamnar runt $500, och en Surface Pro 2 runt $900...

Dom är DOA för mig.

Se min vlogg om vad jag tycker om de nya Windows Surface tablets här:


Kommentarer