Vad jag tycker om nya LG G2

lg g2LG hade ett event igår, där de presenterade deras senaste flaggskepp, mobiltelefonen LG G2. Jag måste säga att G2 är en riktigt läcker telefon. Kanske lite plastig, och liknar Samsung Galaxy S4 lite väl mycket, men den har en hel del innovativa saker, som till exempel volymknapparna och power knappen på baksidan av telefonen, precis under kameran. Men om du tänker efter hur du väldigt ofta håller en telefon, så är det faktiskt inte så konstigt, för väldigt ofta är det just där vi har vårt pekfinger placerat. Så det är faktiskt ganska så smart av LG om du frågar mig.
Visst kan det kanske bli ett problem om du av någon anledning måste ändra volymen när telefonen ligger ner på ett bord till exempel, men jag tror inte det problemet uppstår så särskilt ofta.


lg g2 front


Det som imponerar mest på mig är dock skärmen, det är en 5.2 tum stor full 1080p HD IPS display, och jag älskar IPS skärmar, de är mycket bättre än Super AMOLED. Framförallt i starkt solljus. Det är också väldigt tunna kanter runt skärmen så LG G2 är inte mycket större än Samsung Galaxy S4 till exempel. Även fast den har större skärm.

LG har också lagt till några innovativa funktioner / tjänster, och till skillnad till Moto X funktioner och Google Now, så kommer LG G2's funktioner att fungera oavsett vilket land du bor i... Så bra jobbat LG!

Personligen tycker jag att LG G2 kommer att bli en av de fem, kanske fyra bästa telefonerna som släpps i år. Den börjar rullas ut nu under de 8 kommande veckorna över hela världen.

Lg g2

Här är de viktigaste specifikationerna (eng):
- Processor: 2.26GHz Qualcomm® Snapdragon™ 800 featuring quad Krait CPU


- Display: 5.2-inch Full HD IPS (1080 x 1920 pixels / 423 ppi)


- Memory: 32GB / 16GB


- RAM: 2GB LPDDR3 800MHz


- Camera: Rear 13.0MP with OIS / Front 2.1MP


- Battery: 3,000mAh


- Operating System: Android Jelly Bean 4.2.2


- Size: 138.5 x 70.9 x 8.9mm


- Colors: Black / White
Du kan läsa mer vad jag tycker på engelska på engelska Svartling Network här.
Se min svenska vlogg vad jag tycker här:

Se min engelska vlogg här:

Kommentarer