Sony i1 Honami har bara en 5 tums skärm säger en källa nära Sony till mig

Sony Xperia Honami i1


En källa nära Sony har sagt till mig att den kommande super telefonen Sony i1 Honami (eller kanske kommer den ha Xperia namnet också?), bara har en 5 tums skärm. På de senaste läckta bilderna så ser Honami ut att vara större än de 5 tums telefoner som vi sett hittills, men så är alltså inte fallet.


White Honami 2


Anledningen till att Sony i1 Honami ser större ut än de andra, är på grund av den enorma 20 megapixel kamerasensorn. Den tillsammans med 3000 mAh batteriet som Sony har stoppat in i telefonen, gör att telefonen måste bli större och tjockare än de andra.


White HonamiWhite Honami 3

På bilderna ser det nästan ut som om den kunde ha en 5,2 tums skärm. Personligen tycker jag det är synd att den inte har det, för då skulle jag nog överväga att Köpa Honami istället för Sony Xperia X Ultra som jag planerar att köpa. Jag menar, Sony i1 Honami har ju allt det bästa som finns på marknaden, det kommer att vara den bästa telefonen som släpps i år när det gäller normala storlekar.

Se min svenska vlogg här:


Kommentarer