Lite kort om vad jag tycker om Motorola Moto X

lite kort om motorola moto xMotorola Moto X blev presenterad för ett tag sedan, och här är en vlogg om vad jag tycker om den lite kortfattat.
Moto X är en liten rätt läcker telefon, faktiskt ganska revolutionerande. Nästan lite grann som när första iPhone släpptes. Den har en hel del väldigt revolutionerande funktioner, som både rörelse och röstbaserade kommandon, och always listening mode. Men det stora problemet med Moto X är att den bara finns tillgänglig i USA. Och jag förstår varför, orsaken är just denna innovation röstbaserade UI den har, alla dessa funktioner är ju stört omöjligt för Google och Motorola att översätta till alla dessa andra språk. Detsamma gäller tjänster som Google Now och Siri, de kommer förmodligen aldrig få tillräckligt bra support internationellt. Och det konstiga med det här är att, jag tror att funktioner och tjänster som dessa är framtiden för den mobila marknaden, så hur skall de lösa detta? Det kommer att bli ett stort problem att lösa.

Så vi kommer nog aldrig få se Motorola Moto X i sverige.

Se min vlogg på svenska här:

Se min vlogg på engelska här:Kommentarer