Här är de bästa telefonerna i år

vilken telefon skall man köpaJag vet att jag har sagt att jag har bestämt mig för att köpa den stora Sony Xperia Z Ultra, men jag medger att det är väldigt svårt att välja i år! Så många bra mobiltelefoner tillgängliga i höst, när det är dags för mig att välja.. Så jag känner mig fortfarande lite osäker.

Här är de bästa telefonerna i år enligt mig personligen.


1. Sony Xperia Z Ultra

Sony Xperia Z Ultra är givetvis min nr 1, men med en 6.44 tum stor skärm, så kan den kanske vara något för stor för att alltid ha med sig. Jag vet inte, jag har ju redan nu min Samsung Galaxy S3 4G i bakfickan på mina jeans, så det blir ju ingen större skillnad om jag har Xperia Z Ultra där istället. Det är mer handhavandet som oroar mig, jag vill ju inte alltid behöva använda båda händerna. Men Sony är mycket bra när det gäller hacking, de släpper allt fritt till hacking communityn, och de lovar att från och med nu så kommer de uppdatera deras enheter så fort det bara går, och jag tror dom för att Sony har börjat med att bara ändra ytterst lite från Stock Android, just bara för att det skall gå snabbare att uppdatera.


2. Samsung Galaxy Note 3

Sedan har vi ju den kommande Note 3, jag tror den kommer att ha en 5.99 tums skärm, men de senaste ryktena säger att den bara kommer att ha 5.7 tum, och då blir den faktiskt för liten för mig. Sedan har jag ju redan sagt i en video att jag tänker lämna Samsung på grund av all Samsung bloat och deras konstiga funktioner som ingen använder. De är helt enkelt för konstiga för mig. De ändrar för mycket.


3. HTC One Max, kodnamn T6

Sedan har vi ju den beryktade HTC One Max, den har en 5.99 tums skärm och det är ju helt perfekt. Dessutom så har den samma snygga design och byggkvalitet som HTC One.
Men jag gillar inte HTC Sense, Sense 5, det är för hippt liksom, för mycket Facebook över det för min smak. Och HTC är inte så populära när det gäller hacking.


4. LG G2

Och så har vi den högintressanta LG G2 jag pratade om igår. Den är endast 5,2 tum tyvärr, så det är för litet för mig, men den har en ganska bra design med väldigt tunn kant runt skärmen, som gör att den är inte mycket större än Galaxy S4. Tyvärr är den lika plastig som Galaxy enheterna också. Och LG har en otroligt ful UI på sina telefoner. Och de är inte så populära när det gäller hacking. Men när det gäller specs och prestanda så har den allt.


5. Sony i1 Honami

Sist ut på min lista är den mycket beryktade Sony i1 Honami, som kommer att ha allt det bästa Sony någonsin gjort i en och samma telefon. Givetvis med de bästa möjliga specifikationer också. Tyvärr är denna bara 5 tum stor, så det är på tok för litet för mig. Annars så har den ju samma fördelar som Xperia Z Ultra.


Så det här var de bästa telefonerna i år enligt mig, som ni kan förstå blir det svårt att välja :)
Vad tycker ni?


Se min svenska vlogg om detta här:

Se min engelska vlogg om detta här:
Kommentarer