CyanogenMod gjorde min gamla Android telefon till en ny fresh telefon

Cyanogenmod


Jag har haft problem med kamera appen på min Samsung Galaxy S3 4G sedan jag installerade CyanogenMod 10.1. Ibland så blir inte de videos jag spela in sparade! Förra veckan så förlorade jag två vloggar! Väldigt irriterande. Dessutom så blir ljudet alldeles för högt inspelat, så högt så det blir rejält distat.


homescreen


Förhoppningsvis har dessa buggar försvunnit nu, jag installerade nämligen senaste , Nightly Build nu i helgen. Jag har också tyckt att batteritiden inte har varit så bra jämfört med TouchWiz, men nu efter att ha uppdaterat till senaste Nightly Build så verkar batteritiden blivit mycket bättre. Så bra att jag är riktigt nöjd faktiskt.


battery life


Jag är så himla nöjd med CyanogenMod så att egentligen så finns det ingen anledning att köpa en ny telefon längre. Den har gett nytt liv år min telefon, allt känns så snabbt, smidigt och vackert. Det är som att ha en super galaxy telefon nu, med stock android. Givetvis så kommer jag att köpa en ny telefon ändå, jag är ju en geek :)

Jag kan verkligen rekommendera att installera CyanogenMod 10.1 (eller 10.2 om det finns tillgängligt för din telefon), om du har en lite äldre telefon som du börjar tröttna på.

Det ger den nytt liv, jag lovar.


Se min svenska vlogg om vad jag tycker om CyanogenMod här:

Se min engelska vlogg här:

Kommentarer