CyanogenMod 10.2 Nighlies finns nu för min telefon GT-i9305 - kört på det nu och är glad :)

Cm 10 2


Igår släpptes första nightly build av CyanogenMod 10.2 för min telefon, Samsung Galaxy S3 4G (GT-i9305), och som ni vet så har jag längtat efter det eftersom den bygger på Android 4.3. Flasha CyanogenMod custom rom är helt klart det bästa sättet om man vill få nya Android uppdateringar fort, och köra på den senaste versionen. Så jag installerade CM 10.2 på min telefon och flashade senaste gapps efteråt, men det fungerade inget bra på min telefon. En massa appar kraschade, t ex. Google Chrome beta och Google Play Music... Mycket konstigt, och efter att ha pratat med mina Google+ följare så är det bara att konstatera att det är mycket konstigt, eftersom Google har uppdaterat dessa appar till att stödja Android 4.3.

Så jag vet faktiskt inte vad som är problemet.

Det är kanske så att jag helt enkelt måste vänta ett tag, så att de hinner fixa de flesta buggarna, och installera en senare Nigtlies när de blir tillgängliga.


Jag tänker göra ett nytt försök senast nu i helgen. Förmodligen tidigare :)

Uppdatering: Jag har nu gjort ett nytt försök, och samma problem uppstod igen, men efter att ha avinstallerat alla appar som krånglade och kraschade, och sedan installerade dem på nytt,så börjar nu allt fungera! Nu återstår att se hur mycket bättre och snyggare allting är, och kolla in hur mycket sämre/bättre batteritiden är.


Se min svenska vlogg om CyanogenMod 10.2 och det strul jag hade:


Den engelska vloggen om samma sak:

Kommentarer