CyanogenMod 10.2 är väldigt buggigt på min telefon GT i9305)

Cyanogen


Jag har installerat den senaste CyanogenMod 10.2 Nightly Build på min Samsung Galaxy S3 4G (GT-i9305) och den är mycket ruggig, den jobbigaste buggen är någon form av grafik glitch i vissa appar. Framförallt i appar med reklam uppe eller nere. Det falsar till helt svart och sedan kan man inte se något just där, inte förrän man rör vid skärmen. Även i Google's Gmail app händer detta. Mycket irriterande.

Och sedan är batteritiden enormt dålig, fast kanske det blir bättre efter att den har slutat synka alla mina tjänster, för den håller på att synkar för fullt fortfarande, Google Contacts, Google+ och mer.

Detta gör att jag inte kan inte kan rekommendera att installera CyanogenMod 10.2 på samma telefonmodell jag har (GT-i9305).


Se min svenska vlogg om detta här:

Kommentarer