Vad jag tycker om nya Google Maps

Voila Capture85


Jag har beta testat nya Google Maps ett tag nu, och jag måste säga att jag gillar det skarpt. Speciellt navigeringen med Android appen. Den fungerar väldigt bra, faktiskt till och med bättre en avsedda GPS appar som Navigon till exempel. Jag rekommenderar att börja använda Google Maps som din GPS istället för allting annat. Och jag kan knappt vänta tills Google slår ihop Waze med Maps :)

Nå väl, läs mer vad jag har att säga genom att klicka på "Läs mer" länken nedan. Visserligen på engelska men ändå :)
"I've been beta testing the new Google Maps for desktop, and used the Android app for a week or so.

And I must say that I like it a lot.

Especially on my Android phone. I have a 4 week vacation at the moment, and I've been using the navigation feature a lot, and it is actually better than dedicated apps like Navigon MobileNavigator and more.

The reason is the way the driving instructions is presented to the driver. The graphics is sparse but very clear, it makes it so easy to know what to do next. No clutter, just instructions."


Läs mer på: Svartling Network

Voila Capture86Voila Capture84Google maps 610x262

Kommentarer