Några ritningar från en manual visar Samsung Galaxy Note 3 med 5.7 tums skärm

SMn900


Några ritningar från en manual på Samsung Galaxy Note 3 har läckt ut, och om dessa ritningar är sanna, så hade jag fel, jag har hela tiden trott och sagt att Note 3 kommer att ha en 5.99 tums skärm och inte en 5.7 tum. Men sättet specifikationerna på dessa sidor är skrivna, säger mig att det inte är professionellt gjort. Jag tycker inte man skriver på det sättet i en manual direkt från Samsung. Men kanske den är översatt från Koreanska eller något? Vad vet jag?
Other specs are 13 megapixel camera with a XENON flash and dedicated shutter button, Exynos 5 Octa processor or a 2.3 GHz Snapdragon 800 chipset probably for the US. And the way that is written on these sketches, doesn't look "professional" to me.


Via: Svartling Network

SMn900b

Kommentarer