Motorola Moto X ser ut att bli en mycket bra mobil men kommer den att finnas tillgänglig utanför USA?Även fast Motorola Moto X inte kommer att ha de senaste specifikationerna, så kommer det bli en hög-intressant mobil, jag är säker på det. Även fast den kommer att ha en Dual-core istället för Quad-core så kommer den var optimerad för att ge användaren den bästa upplevelsen man kan få i alla fall. Och den kommer att köras på en nästan "Stock" android version, med väldigt få ändringar av Motorola. De få ändringar som görs är för att stödja alla de sensorer som telefonen kommer att ha. Dessa sensorer kommer att användas till alla rörelse-funktioner som gör det möjligt att kontrollera mobilen genom rörelser.

Ryktet säger också att Moto X kommer att ha en "Clear Pixel" kamera, vad det nu innebär, men det låter coolt :)

Frågan är om denna mobiltelefon kommer att säljas utanför USA, och om den då kommer att vara lika billig som ryktet säger att den kommer att vara i USA när den släpps.


Läs mer här: Svartling Network: Motorola Moto X will be great but will it be available outside of the US?
"It will be very feature based instead of specs based, and have a lot of sensors and gestures to control the phone with. And the best thing is that it will probably be quite cheap too."

Kommentarer