Jag är ganska säker på att Google försöker ersätta RSS med Google Plus - här är fler bevis



Jag är ganska säker på att Google håller på och jobbar på att försöka ersätta RSS och RSS Läsare med Google+. Jag har redan gjort en video om hur jag använder Google+ istället för RSS och RSS läsare, men i denna video visar jag på ännu mer bevis att så är fallet. Några dagar sedan så släppte Google en ny "Follow badge" för webbsajter och bloggar, den fungerar som den gamla RSS knappen man fortfarande kan se på bloggar. Man kan direkt utan att lämna webbsiten ifråga, prenumerera (följa) den på Google+.

Detta är ännu ett steg närmare för Google och Google+ att ersätta den gamla tekniken RSS och RSS Feeds.

Detta är framtiden för att prenumerera/följa websajter och bloggar.
Skrolla ner till botten av denna webbsajt och följ den på Google+!
Eller gå direkt till Google+ sidan och följ den här.

Kommentarer