Den här videon gör mig mer säker på att det är en Sony Xperia Z Ultra jag vill haInte för att jag förstår franska men denna video med Sony Xperia Z Ultra är riktigt läcker, och gör mig ännu mer säker på att det är en prefekt enhet för att ersätta både en mobiltelefon och en tablet. En enhet istället för två.

Och designen är så himla snygg också. Jag är helt säker på att jag skall köpa en phablet nästa gång, och jag kommer att välja mellan:

- Sony Xperia Z Ultra

- Samsung Galaxy Note 3

- HTC One Max

- LG G2

Och det ser definitivt ut som att det är denna Xperia Z Ultra som ligger närmast till. Jag börjar bli rätt trött på Samsung plast…
"Not that I understand French, but this is an excellent video showing off the Sony Xperia Z Ultra. The device that can replace the phone and the tablet. One device to rule them all.

I get more and more sure that this is device I will buy this Fall. It will be perfect for me. A great companion to my beloved 11-inch MacBook AIr. "


Via: Svartling Network

Kommentarer