Apple håller på att testa större iPhone och iPad

iphone phablet


Enligt Wall Street Journal så håller Apple på att test större versioner av iPhone och iPad. Till och med en 13 tum stor tablet.

Personligen tycker jag att en större iPhone är något som Apple verkligen skulle behöva, för mig är phablets framtidens pryl, så stor att du precis kan alltid ha med dig den överallt, enkelt i fickan.

Jag tror dock att WSJ har fel om att 13 tums enheten som Apple håller på och testar är en iPad, jag tror att det är en helt ny enhet, jag har pratat om dessa idéer jag har förut i mina videos på min YouTube kanal. Jag tror nämligen att Apple kommer att slå ihop iPad med MacBook Air i framtiden, och den nya enheten kommer också att köra på ett helt nytt operativsystem, som är en ihopslagning av OS X och iOS, kallat "Apple OS".

Apple usually drives the technology forward with new kind of devices and solutions, but recently Apple has stagnated a bit when it comes to innovation.

But I know that Apple doesn't care much if they are number one or number two, they want to make products that the consumer wants, and not spit out new devices in droves.

And of course they are testing new things behind the curtains all the time, but it must be hard to think of something new that isn't already available, and something new that we, the consumers wants.


Läs mer på Engelska vad jag har att säga.


Kommentarer