Jag använder Android kameran från de nya "Google Edition" mobilerna

"Stock Android" kameran från de nyligen lanserade "Google Edition" mobilerna, Samsung Galaxy S4 och HTC One, har blivit rippad, så att man kan installera den på vilken mobiltelefon som helst. Ja den måste köra på Android 4.0 eller högre, men det ser jag som en självklarhet nuförtiden.

Så jag har installerat den på min Samsung Galaxy S3 4G, och den blir installerad som en helt ny kamera med ett nytt galleri till och med. Så du får två nya appar. Så du behöver inte vara orolig att den installerar över din standard kamera eller något.

Hittills fungerar den bra, men har kraschat ett par gånger, men äntligen så har jag Google's "Photosphere" funktion i kameran :)

Just nu så testar jag den för att se om den har sämre video eller audio kvalitet än Samsung's standard kamera app när jag spelar in mina vlogs (videos).

Vloggen ovan är t ex. inspelad med den nya "pure vanilla" kamera appen. Så vad tycker ni? Sämre eller bättre kvalitet än på mina tidigare vlogs?

Personligen så märkte jag att ljudnivån var mycket lägre än med standard Samsung kameran, jag fick höja ljudet hela 7db när jag video redigerade!
Det behöver jag inte göra med samsung kameran...

Men videokvaliteten ser ut att vara något bättre, även fast jag inte kan hitta några inställningar för bildstabilisation som Samsung kamera appen har.


Snälla kommentera om ni tycker kvaliteten är sämre eller bättre än på mina tidigare vlogs.

Kommentarer