Fler läckta riktiga bilder på Sony i1 Honami

Sony Honami 1

Fler läckta bilder på den kommande super kameratelefonen Sony i1 Honami har läckt ut. Detta kommer att bli den första mobilen i Sonys nya filosofi kallad "One Sony", som innebär att den kommer att ha allt det bästa från Sony i samma enhet. Cyber-shot kamera, Walkman sound mm.

Sony Honami 6 640x359

I dessa bilder kan man se en infraröd sensor precis bredvid kameralinsen och LED blixten. LED blixten kommer att bytas ut mot en riktig Xenon blixt på den slutliga produkten. Sony i1 ser ut att ha samma design som Xperia Z fast med en aluminium ram istället. Man kan också se en högtalare i nedkant, och samma docking kontakt som den nyligen annonserade Xperia Z Ultra.

Sony Honami 5 640x359

3.5 millimeters hörlursuttaget finns på toppen av telefonen, och microSD kortplatsen har en gummiflärp, så förmodligen blir Sony i1 Honami vattentät precis som Xperia Z Ultra. Telefonen har också en avsedd kameraknapp och någon form av hål för att koppla dit ett vristband. Allt för att göra detta till en riktig kompaktkamera ersättare.

Sony Honami 4 640x359

Och som jag sagt förut, så tror jag att detta kommer att bli en av de bästa mobilerna i år. Kanske till och med den bästa. Ryktet säger att den släpps någon gång i slutet av tredje kvartalet, eller i början av de fjärde. Sony har ett event 4 juli, så förhoppningsvis kommer vi att få se Sony i1 Honami där.

Sony Honami 3 640x359

Sony Honami 2 640x359

 

 

Via Just Another Mobile Phone Blog

Kommentarer