Svensk Seriebok: Gängkrig 145 för iPad - Riktigt bra gjord serieapp!

Gängkrig 145By Wahlström & Widstrand

Jag fick den äran att testa denna coola iPad app. Gängkrig 145 är helt enkelt en serietidning skapad av Jens Lapidus och Peter Bergting i app format, utgiven av Wahlström & Widstrand. Jag har bara börjat läsa den men fascineras redan av den cooloa UI'n som gör det mycket enkelt att bläddra fram och tillbaka, och även zooma in och ut i serierutorna. Jag har läst en del andra serier i Marvels "Comics" app och gränssnittet påminner väldigt mycket om det. Det här känns verkligen som framtiden. Jag hoppas att fler svenska förlag/utgivare satsar på denna variant.

"Stockholms undre värld som du aldrig sett den förr! Av författaren till en av 2000-talets mest omtalade böcker – megasuccén SNABBA CASH.

Kan Stockholm se coolare ut än så här? Knappast! Det är Stockholm Noir …
Samarbetet mellan Jens Lapidus och illustratören Peter Bergting utgör en perfekt kombo och tillsammans skapar de en mörk och rå serieroman som passar perfekt i det här formatet."

Gängkrig 145By Wahlström & Widstrand


Info och vad man får:
  • - Välj mellan helsidesnavigering och olika varianter av panelnavigering. Med enkla gester bläddrar du mellan sidor och paneler, och via genvägspanelen kan du snabbt hoppa mellan olika delar i serien.
  • - Unikt konceptmaterial där du får chansen att komma upphovsmännen inpå skinnet och en exklusiv inblick i skapandeprocessen. Från tidiga skisser och referensfoton, till omslagsrevideringar och e-mailkonversationer mellan författare, redaktör och illustratör. Som extra krydda bjuds en unik novell av Jens Lapidus som knyter ihop berättelsen."

Pris: 38kr

iTunes

Kommentarer