Altec Lansing - Laddare och högtalare för iPhone / iPod

Jag fick denna press-release om en ny laddningsdocka för iPhone som också är en högtalare från Altec Lansing i min Inkorg idag:


Pressmeddelande
Altec Lansing
Stockholm 3 september
Octiv 102 – ladda och lyssna på musik
Laddare med kristallklart ljud

Idag lanserar Altec Lansing en ny ultrakompakt laddningsdocka som även fungerar som en högtalare. Med Octiv 102 laddar iPhone- och iPod-användare sina enheter samtidigt som kristallklart ljud strömmar ut ur dockan. Ladda ner Altec Lansings "Alarm Rock"-applikation till iPhone eller iPod och skapa en funktionell och rolig alarmfunktion med Octiv 102.

Kraftfullt ljud i litet format
Altec Lansing är kända för att utveckla iPhone- och iPoddockor med högkvalitativt ljud. Octive 102 är inget undentag. Den nya modellen är en kompakt uppladdningsdocka med en minimalistisk design. Enheten ger ett – för sin storlek och prisklass – ljud av hög kvalitet. 

Vakna till "Rock Alarm"
Altec Lansing lanserar även iPhone- och iPod-applikationen "Alarm Rock" som är en fullfjädrad alarmfunktion med en digital alarmklocka och en stor snooze-knapp. Användaren kan själv välja bakgrund och musik att vakna eller somna till. "Rock Alarm"-applikationen laddas ner utan kostnad på Apples App Store eller via iTunes.

-       Vi vill ge iPhone- och iPod-användare ett funktionellt alternativ till den traditionella laddaren. Med Octive 102 erbjuder vi en kompakt docka som både laddar och samtidigt spelar musik eller fungerar som alarmklocka, säger Tord Nybleus, Sales Manager Nordic på Altec Lansing.


Kompatibel med iPhone och iPod – passar alla modeller
Ultrakompakt och minimalistisk design – 10 cm bred och 12,5 cm djup
Audio Aligment – högtalarutgångar, inkapsling och elektroniska delar är balanserade för optimalt ljud
Alarm Rock – Speciellt framtagen iPhone- och iPod-applikation med alarmfunktion som laddas ner utan kostnad. Passar iPhone eller iPod Touch med OS 3.1 eller nyare.

Tillgänglighet och pris
Octiv 102 finns tillgänglig i handeln från och med september. Cirkapris är 499 kr, inklusive moms. Rockalarmappen finns tillgänglig på Apple iTunes redan nu.Kommentarer