Jag blir så trött på allt snack om att iPhone 4 har problem med mottagningen - Det är inget problem, åtminstone inte här

"Sedan Iphone 4 släpptes i juni har rapporter om antennproblem haglat in. Den amerikanska konsumentorganisationen Consumer Reports har rekommenderat kunder att köpa en äldre version av telefonen i stället för den nya, tills problemet är åtgärdat." Sågad Iphone lanseras som planerat - DN.se- Jag är så trött på det här snacket om mottagningsproblem på iPhone 4.

Jag är helt söker på att det inte är ett problem. Det är typiskt media att hypa upp något som amerikanare upplever som problem bara för att de har ett så asdåligt nät som AT&T bidrar med.

OBSERVERA, detta problem kan bara hända i extrema fall av taskig mottagning. Vi har för bra nät här i sverige för att det skall kunna hända.

Dessutom så har exakt samma "problem" funnits på iPhone 3GS i exakt ett år nu, men det är det ingen som brytt sig om. Om man håller handen hårt runt det nedre högra hörnet på en 3GS så sänker du mottagningen med tre pinnar också. Den enda skillnaden är att det är högra hörnet istället för vänstra.

Så ge er nu, media. Det räcker med att USA har skrivit allt om detta. Sverige behöver inte göra lika dant. Det finns ingen orsak till det.

Här är en bra post jag postade idag om detta