Altec Lansing inMotion Compact & VS4621 - Två nya högtalarsystem

altec lansing

Altec Lansing lanserar två nya högtalarsystem - inMotion Compact & VS4621.

Här är en Press-release:

Skönare ljud i sommar

Nya iPhone- och PC-högtalare


Altec Lansing lanserar två nya högtalarsystem. inMotion Compact är en smidig bärbar docka för iPod och iPhone. VS4621 är stationär PC-högtalare speciellt framtagen för musik, film och gaming. Båda modellerna har ett stilrent yttre och ett kraftfullt inre. Audiokomponenterna är 100 procent balanserade mot varandra vilket resulterar i ett rent och autentiskt ljud.


Mest kompakt i serien – inMotion Compact
inMotion Compact (iMT320) är den senaste och mest kompakta medlemmen i inMotion-serien. Dockan är enkel att bära med sig och kompatibel med alla versioner av iPhone och iPod. Liksom sin föregångare (iM310) har inMotion Compact hög ljudkvalitet och spelar upp via strömkabeln eller batteri.


- inMotion Compact tar inte mer plats än en bok och är enkel att ta med, utan att tumma på ljudkvaliteten”, säger Tord Nybleus, Sales Manager Nordic, Plantronics och Altec Lansing. Vi har fokuserat på unik design, bra ljudkvalitet och bärbarvänlighet. Vill man lyssna på musik på stranden eller i parken är inMotion en perfekt enhet.


Unik ”down-firing”-funktion – VS4621
VS4621 är framtagen för att passa både stationära och bärbara datorer. Enheten har en ”down-firing”-funktion som överför ljudvågorna mot bordsskivan, som därefter speglas och fördelas i rummet. Det leder till ett klart och välbalancerar ljud. Denna teknik har Altec Lansing paketerat in i en modern och stilren design. Via AUX-ingången kan även cd-, dvd- och mp3-spelare anslutas.


Passar utmärkt till film, gaming och musik
Det nya systemet har en speciellt utvecklad 6,5"-subwoofer som ger en kraftfull bas. Därmed passar VS4621 utmärkt till musik, film och gaming. Enheten har även en musik-tuningteknik som verklighetstroget spelar upp ljudet av till exempel explosioner, åska eller trumsolon.


-Den kraftfulla högtalarutgången, kombinerat med en kompakt design garanterar ett balanserat ljud oavsett vilken typ av musik och spel som spelas eller vilka filmer som visas, säger Tord Nybleus.

Altec Lansing inMotion Compact:
 • iPhone-certificering – ger klistallklart ljud utan störningar
 • Smart design – stilrent skydd som även fungerar som ett stativ
 • Speciella ljudutgångar på framsidan – förbättrar djupa toner
 • Sladd- eller batteridriven – spelar upp via stömkabeln eller 4 AA-batterier
 • Lätt att bära med sig – kan vikas till storleken av en liten bok
 • 3,5 mm ingång – för kompabilitet med cd-, dvd-, och mp3-spelare


A497A9C8-2E55-4B80-B962-57D26874D037.jpg

Altec Lansing VS4621:
 • Klar och exakt ljud - två 1” högtalarelement och en down-firing 3” mellanregister
 • Djup bas – 6,5"-bas ger optimalt lågfrekvensljud
 • Modern, smidig design – utformad för att ta minimalt med plats
 • Audio Alignment ™ - högtalarutgångar, inkapsling och elektroniska delar är balanserade fölr att säkerställa bästa möjliga ljud
 • Ljudkontroll – bas och diskant regleras separat för finjustering av ljud
 • Ingång – Ingång för MP3, DVD- och CD-spelareTillgänglighet och pris

inMotion Compact och VS4621 finns nu tillgängliga i handeln. Båda produkerna har ett cirkapris på 899 kr, inklusive moms.

Kommentarer