SimplyTweet 3 iPhone Twitter App - Fortfarande bäst?

SimplyTweet 3 är fortfarande en av de överlägset bästa iPhone Twitter-klienterna hittills. För vad jag använder Twitter till, kommer nästan ingenting annat i närheten i form av intuitiva funktioner, hantering av flera konton och hastighet. Efter att ha provat andra Twitter Apps, så brukar jag alltid komma tillbaka till SimplyTweet.

SimplyTweet var min favorit Twitter klient tills för inte så länge sedan, men när Twitter listor introducerades bytte jag till Twittelator. Nu när SimplyTweet 3 har Twitter Lists stöd borde jag nog byta tillbaks igen, men jag tycker inte att man skall behöva betala igen för en sådan uppdatering ..

Och Twittelator har ju alla funktioner som SimplyTweet har. Om bara UI var lika smidigt som med SimplyTweet..
Twittelator har en hel del buggar.
Så jag har svårt att bestämma mig just nu om jag ska köpa SimplyTweet 3 eller inte.

Kommentarer