MMD lanserar Philips 231T1SB - datorskärm med tv i full HD

Philips 231T1SB

MMD lanserar Philips 231T1SB, en skärm med inbyggd tv i full HD.

Stockholm, 9 mars 2009. MMD, företaget bakom Philips datorskärmar lanserar nu 231T1SB – datorskärmen som även är en tv i full HD. Perfekt för den trångbodde, för familjen som ibland behöver en extra tv, eller för den som helt enkelt tycker att skärmen passar bättre in i hemmet än en vanlig tv.

Eftersom LCD-skärmen är utrustad med en digital tv-mottagare (MPEG4 HDTV) kan du titta på tv utan en ytterligare digital-tv-box. Tack vare HDMI- och AV-ingångarna är det enkelt att koppla in exempelvis en Blu-ray-spelare eller en videokamera. För bekvämlighetens skull kommer skärmen med fjärrkontroll.

Några korta punkter om skärmens teknik:

· Full HD - skärmen har stöd för full HD (1920 x 1080p), vilket är den högsta HD-upplösningen.

· HDMI ready – skärmen är utrustad med den hårdvara som behövs för att ta emot HDMI. Högkvalitativa digitala video- och ljudsignaler kan överföras via en enda kabel.

· Smartresponse - skärmen har en responstid på 5ms vilket innebär att du får klarar bilder även när du exempelvis tittar på snabbrörligt innehåll.

· Levande bilder - SmartContrast (50000:1) ger en knivskarp kontrast och djup svärta. Den precisa återgivningen av mörka nyanser och färger ger en ljusstark och levande bild.

· Smarta ljud- och bildfunktioner – Smart Mode gör att ljud och bild anpassas automatiskt efter hur du använder din tv. Philips ljudteknik Incredible Surround förbättrar ljudet ytterligare.
· Rekommenderat pris: 3 800 kronor.

Kommentarer