MMD lanserar datorskärm i snygg design från Philips

220C1SW_bild1.jpg

MMD, företaget bakom Philips datorskärmar, lanserar datorskärmen 220C1SW, en snygg ”designskärm” som passar alla stilfulla hem. Skärmen har en ljus, glossy design vilket gör den till ett snyggt inslag i inredningen samtidigt som smarta funktioner gör den perfekt för underhållning så som spel, film och surfning. Skärmen är enkel att manövrera och bilder och videofilmer blir skarpa och levande.

220C1SW_bild2.jpg

Skärmen är även skonsam mot miljön och uppfyller nya TCO 5.0-standarden samt är certifierad med Energy Star 5.0, vilket är en garant för skärmens låga energiförbrukning och att den uppfyller de senaste energieffektivitetskraven. För att minska påverkan på miljön är datorn tillverkad av ett begränsat antal olika plastsorter som enkelt kan identifieras vid återvinningsprocessen.

Några korta punkter om skärmens teknik:

· Snyggare bilder och filmer - SmartImage-tekniken analyserar innehållet som visas på skärmen och förbättrar, genom en enkel knapptryckning, kontrast, färgmättnad och skärpa.

· Levande bilder - SmartContrast (30000:1) ger en knivskarp kontrast och utmärkt svärta. Den precisa återgivningen av mörka nyanser och färger ger en ljusstark och levande bild.

· Enkel användning - programvaran SmartControl i skärmen hjälper dig att finjustera bildskärmsinställningar såsom upplösning, ljusstyrka, kontrast, färgkalibrering, klocka, volym, etc. Skärmen har USB-uttag för enkel anslutning samt dubbla ingångar som kan ta emot både analoga VGA-och digitala DVI-signaler.

· Smartresponse - skärmen har en responstid på 2ms.

Kommentarer