Ipad inget hot mot netbooks - Håller inte med

svartling on twitter From a @pingmicro tweet:
"Jeff Orr på analysfirman ABI var tidigt ute med en snabb analys av den nya produkten. Han konstaterar att Ipad saknar allt för många funktioner för att vara ett konkurrenskraftigt alternativ till både netbooks och andra pekdatorer" Via
Håller definitivt inte med. Om det är någonting som Apples iPad kan ersätta så är det just Netbooks och andra lätta laptops.

Jag till exempel har en iPhone 3GS (som jag anväder mest som en dator), och en MacBook Pro som jag använder hemma (inne och på gården) till de grövre jobben. Jag skulle kunna tänka mig att även ha en iPad när man åker iväg någonstans och behöver göra något mer kreativt än vad man kan göra på en iPhone. Åtminstone på ett lättare och smidigare sätt än på iPhone där skärmen är begränsningen.

Fast inte om mina förhoppningar om att nästa iPhone modell kommer att ha en större skärm runt 4-5 tum går i uppfyllelse...
Då köper jag hellre en sådan eftersom den kan man fortfarande ha i fickan. Man slipper då släpa på två enheter.

Jag tycker priset på en iPad var så pass lågt att det finns ingen anledning att köpa en Netbook längre. Om jag behöver en så köper jag hellre en iPad för 499 dollar.

Hoppas Tethering fungerar så slipper man köpa den dyrare 3G varianten :)

Hitta mer info om Apple iPad!


Search for: Knowledge | GadgetsKommentarer